So, where do I go to learn about Japanese Vending Machine toys? What time does the Costume Contest open? We've put together this handy schedule of events so you can make the most of your time!

Note: the events listed below are not yet completely finalized. We'll be making updates to this page over the next few days.

Convention Hours:

Saturday, July 19 - 10am-6pm
Sunday, July 20 - 10am-6pm
Monday, July 21 - 10am-6pm


Get the Celebration: Japan Schedule in PDF Format
SATURDAY, July 19, 2008
10 am - Autograph Hall (8hr, )
10 am - Art Show (8hr, )
10 am - Exhibit Hall (1hr, )
10 am - Family Area (8hr, )
10 am - Lawrence Nobel sculpts Luke (8hr, )
10 am - Vader Project (8hr, )
10:30 am - Bounty in Japan – The Fetts (1hr, Main Stage)
11:00 am - Jedi Training Stage (30min, )
11 am - Meet the 501st Legion (30min, Fan & Collectors’ Stage)
11:30 am - 501st Legion Honorary Member: Tsuyoshi Nagano (20min, Fan & Collectors’ Stage)
11:30 am - Star Wars: The Clone Wars (30min, Main Stage)
12:00 pm - Jedi Training Stage (30min, )
12 pm - Stormtrooper Costume Panel (50min, Fan & Collectors’ Stage)
12:30 pm - Star Wars: The Clone Wars (30min, Main Stage)
1 pm - Rebel Legion & Jedi Order on Stage (30min, )
1 pm - Sith Lord & Bounty Hunter Costume Panel (50min, Fan & Collectors’ Stage)
1:30 pm - Modeling the Saga: Lorne Peterson (1hr, Main Stage)
2 pm - Prep of 501st Parade (40min, 501st Fan Table)
2 pm - Bootleg Star Wars: Shuichi Kimura & John Hallam (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
2:30 pm - Free Autograph: Dave Filoni (2.5hr, Autograph Hall)
2:40 pm - 501st Parade (20min, )
3:00 pm - Jedi Training Stage (30min, )
3 pm - Japanese Star Wars Posters: Hideyuki Takizawa (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
3 pm - Skywalking with Mark Hamill (1hr, Main Stage)
4:00 pm - Jedi Training Stage (30min, )
4 pm - Star Wars Collectibles Road Show (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
4:30 pm - World Premiere: Star Warriors (1.5hr, Main Stage)
5:00 pm - Jedi Training Stage (30min, )
5 pm - Rare & Unusual Japanese Collectibles: Yu Katagiri (1hr, Fan & Collectors’ Stage)

SUNDAY, July 20, 2008
8:20 am - Preparation for 501st Legion Group Photo (40min, )
9 am - 501st Legion Group Photo (30min, )
10 am - 501st Legion Droid hunt (7hr, )
10 am - Autograph Hall (8hr, )
10 am - Art Show (8hr, )
10 am - Exhibit Hall (1hr, )
10 am - Family Area (8hr, )
10 am - Lawrence Nobel sculpts Luke (8hr, )
10 am - Vader Project (8hr, )
10:30 am - 30-Year Heroes: Prowse & Mayhew (1hr, Main Stage)
11 am - Honorary Member: Lorne Peterson, John Knoll, Ken Ogawa (.75hr, Fan & Collectors’ Stage)
11:00 am - Jedi Training Stage (1hr, )
11:30 am - Star Wars: The Clone Wars (30min, Main Stage)
12:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
12 pm - Darth Vader Costume Panel (50min, Fan & Collectors’ Stage)
12:30 pm - Star Wars: The Clone Wars (30min, Main Stage)
1 pm - Art of Ralph McQuarrie: John Scoleri (50min, Fan & Collectors’ Stage)
1 pm - Rebel Legion & Jedi Order on Jedi Stage (30min, )
1:30 pm - John Knoll: Creating the Magic (1hr, Main Stage)
2 pm - Prep of 501st Legion & Costume Contest Parade (20min, )
2 pm - Introduction to Collecting: Eimei Takeda & Chris Georgoulias (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
2:20 pm - Costume Parade (.42hr, )
3 pm - Costume Contest (1.5hr, Main Stage)
3:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
3:00 pm - Free Autograph: John Knoll (1.5hr, Autograph Hall)
3 pm - Star Wars Plush Toys: Andy Loney (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
4:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
4 pm - Unproduced Star Wars Toys: Gus Lopez (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
5:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
5 pm - International Collecting Panel (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
5 pm - Skywalking with Mark Hamill (1hr, Main Stage)

MONDAY, July 21, 2008
10 am - Announcement of Droid hunt Prize (2hr, 501st Fan Table)
10 am - Autograph Hall (8hr, )
10 am - Art Show (8hr, )
10 am - Exhibit Hall (1hr, )
10 am - Family Area (8hr, )
10 am - Lawrence Nobel sculpts Luke (8hr, )
10 am - Vader Project (8hr, )
10:30 am - The Lair of Takeuchi – Exclusive Clone Wars footage (1hr, Main Stage)
11:00 am - Jedi Training Stage (1hr, )
11 am - Star Wars Queens Costuming Panel (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
11:30 am - Star Wars: The Clone Wars (30min, Main Stage)
12:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
12 pm - Sith Lord & Bounty Hunter Costume Panel (50min, Fan & Collectors’ Stage)
12:30 pm - Star Wars: The Clone Wars (30min, Main Stage)
1 pm - Rebel Legion & Jedi Order on Jedi Stage (30min, )
1 pm - Star Wars Food Collectibles: Duncan Jenkins & Jonathan McElwain (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
1:30 pm - An Hour with Anthony Daniels (1hr, Main Stage)
2 pm - Prep of 501st Parade (40min, 501st Fan Table)
2 pm - Japanese Coca Cola Collectibles: Tomihiko Amanuma (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
2:40 pm - 501st Parade (20min, )
3:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
3 pm - Star Wars Trading Cards: Andy Dukes & Cathy Kendrick (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
3 pm - The Lair of Takeuchi – Exclusive Clone Wars footage (1hr, Main Stage)
4:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
4 pm - Humorous Star Wars Items: Duncan Jenkins (1hr, Fan & Collectors’ Stage)
4:30 pm - Darth Maul, Sith Lord: Ray Park (1hr, Main Stage)
5:00 pm - Jedi Training Stage (1hr, )
San Diego Comic-Con 2014
NEW IN THE PHOTO ARCHIVE:
Probe
Droid
Poll
It's time for you to vote for your favorite entry in our (Not So) Random Giveaway #1: Jabba Gets It! contest. The creator of the winning entry will take home the insanely cool Star Wars: Rebels promotional Wanted poster set! Voting closes on October 31, 2014 at 11:59 PM CST.
1- Jabba Gets ET
2- Feel The Jabba
3- Jabba Looooooves Cereal
4- Jabba Doesn't Eat No Chalupas
5- Jabba Goes To The Dentist
6- Hutts N' Roses Got Groupies
7- Jabba Gets His Jerry Beads
8- Salmon Run
9- Seabiscuit
10- Jabba Kong
11- Trying To Win The Trophy
12- Ben Hutt
13- Eight Seconds
14- Wrecking Ball
15- Aaaaall You Can Eat
16- Rushmore
17- Worrt's Supper
18- Jabba Spirit
19- Weebles Wobble
Current Results