How do you manage to attend the most events while not killing yourself? Need to make sure you hit up that Star Wars Archaeology talk? We've put together this handy schedule of events so you can make the most of your time!
NOTE: last updated 07/10/16

CONVENTION HOURS:
Friday, July 15 - 10am-7pm
Saturday, July 16 - 10am-7pm
Sunday, July 17 - 10am-5pm


Below is the most current convention schedule as presented at Star Wars Celebration.com.

FRIDAY | SAT | SUN
10:30 - Build Your Own: Mandalorian Armor [1hr, Family Area (N1113)]
10:30 - Full of Sith & Lattes with Leia [.75hr, One Force Stage (S10)]
10:30 - Meet the Mandalorian Mercs [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
11:00 - Ahsoka's Untold Tales [1hr, Galaxy Stage (N17)]
11:30 - An Hour With Mark Hamill [1hr, Celebration Stage]
11:30 - Behind the Scenes at Fantasy Flight Games. [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
11:30 - UK Garrison & Rebel Legion: Costuming 101 [.75hr, One Force Stage (S10)]
12:00 - STEM Heroes and Heroines of Star Wars [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
12:30 - Droids of The Force Awakens [1hr, Galaxy Stage (N17)]
12:30 - Introduction to the Rebel Legion [.75hr, One Force Stage (S10)]
13:00 - TBD - Coming Soon. [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
13:30 - Blabba the Hutt & Following the Nerd [.75hr, One Force Stage (S10)]
13:30 - Food premiums from France - 3 Decades of Eating with Star Wars [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
2:00pm - Emma Grange Read-A-Long [1hr, Family Area (N1113)]
14:00 - ILM Presents: Star Wars Archeology [1hr, Galaxy Stage (N17)]
14:30 - Behind the Scenes of DK?s Books: The Making of Star Wars: The Force Awakens The Visual Dictionary and Incredible Cross-Sections. [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
14:30 - Economics of Collecting Star Wars [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
14:30 - UKG: Darth Maul Make-up Demonstration [.75hr, One Force Stage (S10)]
15:30 - Navigating a Bull Market for the Vintage Star Wars Collector [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
16:00 - Rogue One: A Star Wars Story [1hr, Celebration Stage]
16:00 - Streaming Rogue One Panel [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
16:00 - Streaming Rogue One Panel [1hr, Galaxy Stage (N17)]
16:30 - UKG Armour Build Tutorial [.75hr, One Force Stage (S10)]
16:30 - Vintage Star Wars Coins [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
17:30 - Fly Casual & SithLord 229 [.75hr, One Force Stage (S10)]
17:30 - Keeping Up With The Fetts [1hr, Galaxy Stage (N17)]
17:30 - Star Wars Legion of Military Comrades [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
17:30 - Star Wars Partworks [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
18:00 - Star Wars Celebration Europe Cosplay Championship [1.5hr, Celebration Stage]
20:30 - Screening: Star Wars: A New Hope [2.5hr, Celebration Stage]

SATURDAY | FRI | SUN
10:30 - Build Your Own: Mandalorian Armor [1hr, Family Area (N1113)]
10:30 - Inside Star Wars Insider [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
10:30 - International Star Wars Fandom [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
10:30 - SWAN & Star Wars Collectors? Cast [.75hr, One Force Stage (S10)]
11:30 - UK Garrison & Rebel Legion: Costuming 101 [.75hr, One Force Stage (S10)]
12:00 - Advanced Droid Building [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
12:00 - Behind the Scenes with LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures! [1hr, Galaxy Stage (N17)]
12:00 - Star Wars Publishing: [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
12:00 - The Creatures, Droids & Aliens of Star Wars: The Force Awakens [1hr, Celebration Stage]
12:30 - Star Wars Report & Fangirls Going Rogue [.75hr, One Force Stage (S10)]
13:30 - Madame Tussaud's [1hr, Galaxy Stage (N17)]
13:30 - Star Wars: Commander: Cosmos, Characters & Combat ?The Evolution of a Smash-Hit Mobile Game [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
13:30 - That?s No Moon, That?s a Pencil Sharpener [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
13:30 - UKG: Darth Maul Make-up Demonstration [.75hr, One Force Stage (S10)]
14:00 - Anthony Daniels, Without Protocol [1hr, Celebration Stage]
14:30 - An Introduction to the Rebel Legion [.75hr, One Force Stage (S10)]
14:30 - Make Your Own Lightsaber [1hr, Family Area (N1113)]
14:30 - Star Wars LEGO [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
15:00 - Designing the Art of Star Wars with the Master: Doug Chiang [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
15:00 - Marvel?s Star Wars Comic Books Panel [1hr, Galaxy Stage (N17)]
15:30 - The Effect And Influence Of The Palitoy Company On Star Wars Toys [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
15:30 - UKG Armour Build Tutorial [.75hr, One Force Stage (S10)]
16:00 - Star Wars Rebels Season 3 [2hr, Celebration Stage]
16:30 - Hot Wheels and Star Wars: Car Design in a Galaxy Far, Far Away [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
16:30 - Meet ILMxLAB: The Future of Immersive Entertainment [1hr, Galaxy Stage (N17)]
16:30 - Star Wars Original Props and Costumes [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
16:30 - Steele Wars [.75hr, One Force Stage (S10)]
17:30 - Down & Dirty: Mandalorian Armour [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
18:00 - R2-D2 Builders Present Droid Building 101 [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
18:00 - The Art of Star Wars: The Force Awakens [1hr, Galaxy Stage (N17)]
19:00 - Meet the Creators: The Minds Behind EA?s Star Wars Games [1hr, Celebration Stage]
21:00 - Screening: Star Wars: The Force Awakens [2.5hr, Celebration Stage]

SUNDAY | FRI | SAT
10:30 - Chive Cast & The Vintage Rebellion [.75hr, One Force Stage (S10)]
10:30 - Droid Building on a Budget [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
10:30 - Restored Music from The Empire Strikes Back with David Collins [1hr, Galaxy Stage (N17)]
11:00 - Absolutely Everything You Need to Know about DK Star Wars Books [1hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
11:00 - Carrie Fisher: The Princess Diaries [1hr, Celebration Stage]
11:30 - UK Garrison & Rebel Legion: Costuming 101 [1hr, One Force Stage (S10)]
12:00 - From World War to Star Wars. [1hr, Fan & Collector Stage (S11)]
12:00 - Lucasfilm: The Art of Storytelling [1hr, Galaxy Stage (N17)]
12:30 - An Introduction to the Rebel Legion [1hr, One Force Stage (S10)]
12:30 - Star Wars Celebration Europe Tattoo Competition [1.5hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
13:00 - Ray Park Unleashed [1hr, Celebration Stage]
13:15 - Nordic Collectibles [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
13:30 - LEGO Star Wars: The Force Awakens ? From Silver Screen to Videogame [1hr, Galaxy Stage (N17)]
13:30 - Radio 1138 & Take Cover [1hr, One Force Stage (S10)]
14:15 - One-of-a-Kind Star Wars Collectibles [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
14:30 - UKG: Darth Maul Make-up Demonstration [1hr, One Force Stage (S10)]
15:00 - Future Filmmaker Discussion & Closing Ceremony [1.5hr, Celebration Stage]
15:00 - Future Filmmaker Discussion & Closing Ceremony ? Streamed from the Celebration Stage [1.5hr, Behind-The-Scenes Stage (S10)]
15:00 - Future Filmmaker Discussion & Closing Ceremony ? Streamed from the Celebration Stage [1.5hr, Galaxy Stage (N17)]
15:15 - Star Wars Pickers [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
15:30 - UKG Armour Build Tutorial [.75hr, One Force Stage (S10)]
16:15 - Pursuing a Collection At Any Age [.75hr, Fan & Collector Stage (S11)]
16:30 - UKG, Rebel Legion, Jedi News & Galactic Academy UK Hoth [1hr, One Force Stage (S10)]

Back to TOP

Return to Survival Guide